Issue 14833 - Timed presentation - show total time
Summary: Timed presentation - show total time
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: viewing (show other issues)
Version: OOo 1.1 Beta2
Hardware: All All
: P4 Trivial with 7 votes (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords: oooqa, rfe_eval_ok, usability
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2003-05-24 12:52 UTC by sohm
Modified: 2013-08-07 15:21 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: FEATURE
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description sohm 2003-05-24 12:52:06 UTC
There is already an option "Rehearse Timing" which permits to know the time per
slide

The problem is that come back to 00:00:00 at every slide and it's sometimes
useful to know the total time especially if we have time constraints.

There's many way to solve this problem :
- a popup which gives the total time at the end of the presentation
- a button replace the "time per slide" by the "total time" (if we ask for it)
- a second button appears to give the "total time" near the "time per slide"

I think that the three ways are complementary
Comment 1 wolframgarten 2003-05-26 07:15:31 UTC
Reassigned to Bettina.
Comment 2 lohmaier 2003-05-31 17:11:09 UTC
confirming issue
Comment 3 lohmaier 2003-05-31 17:12:53 UTC
added "- show total time" to summary
Comment 4 lohmaier 2003-07-21 17:41:08 UTC
no target-milestone yet -> OOo 2.0
Comment 5 bettina.haberer 2003-10-13 10:29:06 UTC
Evaluated for 'Office later' as this is no 2.0. keyfeature.
Comment 6 lohmaier 2004-08-31 19:59:05 UTC
reassigning, setting keywords...
Comment 7 ace_dent 2008-05-16 00:40:04 UTC
OpenOffice.org Issue Tracker - Feedback Request.

The Issue you raised is currently assigned to 'Requirements' pending review, but
has not been updated within the last 3 years. Please consider re-testing with
one of the latest versions of OOo, as the problem(s) may have already been
addressed. Either use the recent stable version:
http://download.openoffice.org/index.html
or consider trying the new OOo 3 BETA (still in testing):
http://download.openoffice.org/3.0beta/
 
Please report back the outcome so this Issue may be Closed or Progressed as
necessary - otherwise it may be Resolved as Invalid in the future. You may also
wish to search for (and note) any duplicates of this Issue that may have
advanced further by checking the Issue Tracker:
http://www.openoffice.org/issues/query.cgi
 
Many thanks,
Andrew
 
Cleaning-up and Closing old Issues as part of:
~ The Grand Bug Squash, pre v3 ~
http://marketing.openoffice.org/3.0/announcementbeta.html