Issue 17023 - Flash export of OO presentation files is broken
Summary: Flash export of OO presentation files is broken
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: gsl
Classification: Code
Component: code (show other issues)
Version: OOo 1.1 RC
Hardware: PC Windows XP
: P3 Trivial with 2 votes (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2003-07-17 14:13 UTC by Unknown
Modified: 2013-07-30 02:23 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
OO presentation that does not export correctly to flash (13.28 KB, application/octet-stream)
2003-07-17 14:15 UTC, Unknown
no flags Details
The broken flash export (7.64 KB, application/octet-stream)
2003-07-17 14:16 UTC, Unknown
no flags Details
The correctly exported PDF (43.72 KB, application/octet-stream)
2003-07-17 14:17 UTC, Unknown
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description Unknown 2003-07-17 14:13:47 UTC
I have a file that exports fine to PDF, prints and looks nice on screen, but
when I try to export it to Flash, Open Office fails miserably and generates
something that does not correspond to what I want.
I am generating this bug, and I will attach an example of an offending file, as
small as I can make it. (Presentation file - 14k, flash 8k, PDF - 40k
This problem is in the other Windows builds of OO too - every time the generated
flash file is broken, but it it broken in somewhat different ways.
My e-mail is al_shopov AT yahoo DOT com and I am willing to co-operate.
More specific info:
OO version: OOo 1.1 RC (the bug is also in OOo 1.1 Beta2)
Win version: WinXP + SP1
PDF verified with Adobe Acrobat 5.5 and 6
Printing verified on a Lexmark 4039 Plus - PS driver
Flash viewed with flash player Shockwave Flash 6.0 r79
Comment 1 Unknown 2003-07-17 14:15:25 UTC
Created attachment 7800 [details]
OO presentation that does not export correctly to flash
Comment 2 Unknown 2003-07-17 14:16:26 UTC
Created attachment 7801 [details]
The broken flash export
Comment 3 Unknown 2003-07-17 14:17:26 UTC
Created attachment 7802 [details]
The correctly exported PDF
Comment 4 christof.pintaske 2003-07-21 10:37:10 UTC
cp->cl: goodness me, what could this be ?
Comment 5 clippka 2003-07-21 13:37:17 UTC
the problem is the orange bezier. Augustus, maybe you can have a look
at it?
Comment 6 goc 2007-07-18 17:18:42 UTC
I have a presentation that loops and is intended to be a small flash film.
Exporting it to flash works only in so far as that I need to click the flash for
every new frame, instead of having it play automatically. I determined that this
is a problem with the flash export since someone generated a working flash movie
for me using the raw material with a different program, but on a Mac. I use OOo
2.2.1 on Linux/x86.
Comment 7 Rob Weir 2013-07-30 02:23:48 UTC
Reset assignee on issues not touched by assignee in more than 2000 days.