Issue 25022 - footnote symbols in headings are shown in navigator
Summary: footnote symbols in headings are shown in navigator
Status: ACCEPTED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: ui (show other issues)
Version: 680m17
Hardware: All All
: P4 Trivial with 4 votes (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
: 25023 75071 (view as issue list)
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2004-02-03 09:18 UTC by lo
Modified: 2017-05-20 11:25 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
Test file, used to produce the following two screenshots (8.00 KB, application/msword)
2004-02-18 14:19 UTC, jploski
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description lo 2004-02-03 09:18:50 UTC
When a heading contains a footnote symbol, this is also shown in the 'Navigator'
under the 'Headings' subtree. "Some Heading^1" becomes "Some Heading1" in the
Navigator view. This does not happen when the heading is shown in a generated TOC.
Comment 1 Oliver Specht 2004-02-03 09:33:34 UTC
*** Issue 25023 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 2 lo 2004-02-03 09:34:13 UTC
*** Issue 25023 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 3 Oliver Specht 2004-02-03 09:34:20 UTC
.
Comment 4 jploski 2004-02-18 14:19:38 UTC
Created attachment 13263 [details]
Test file, used to produce the following two screenshots
Comment 5 jploski 2004-02-18 14:20:29 UTC
Sorry for the attachment, it should have gone into another issue.
Comment 6 maihacke 2004-11-03 14:55:34 UTC
The main problem is that the footnotes are not just shown in the area but also
if you want to show the actual chapter in the headline.
If you put the actual chapter name in the headline you will get the chapter's
name including the footnote number, which drives the feature useless if you use
footnotes in your headings.
Comment 7 michael.ruess 2007-03-05 11:17:14 UTC
*** Issue 75071 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 8 Marcus 2017-05-20 11:24:34 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".
Comment 9 Marcus 2017-05-20 11:25:43 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".