Issue 39397 - Slide view - connector drawing
Summary: Slide view - connector drawing
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: viewing (show other issues)
Version: OOo 2.0
Hardware: PowerPC (PPC) Windows Server 2003
: P3 Trivial with 2 votes (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2004-12-21 14:17 UTC by jluke
Modified: 2013-07-30 02:15 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
Example of bad visualization (21.40 KB, image/jpeg)
2004-12-21 14:19 UTC, jluke
no flags Details
Example of slide/flow chart that is mangled by 2.0 (50.00 KB, application/vnd.ms-powerpoint)
2005-12-03 21:43 UTC, frankman17
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description jluke 2004-12-21 14:17:09 UTC
Building a Presentation with a slide containing a flowchart, the connectors of
the elements used (elbow connector) are correct if viewed in draw mode, but they
are incorrect if viewed in slide-view mode. The connector are like 'doubled':
there is the elbow-connector and the straight connector drawn together.
Comment 1 jluke 2004-12-21 14:19:50 UTC
Created attachment 20735 [details]
Example of bad visualization
Comment 2 nagashree 2004-12-21 14:31:31 UTC
Confirming the issue on OpenOffice m65 and it worked fine in OpenOffice m62
Comment 3 wolframgarten 2005-01-03 16:09:54 UTC
Reassigned to khendricks, no ability to test this on PowerPC here.
Comment 4 dbeaulieu 2005-03-22 02:13:36 UTC
Not powerpc or windows specific.  I've experienced this bug on Linux as well as
Windows 2000 on Intel boxes.
Comment 5 fransvc 2005-03-23 09:38:23 UTC
This problem still exist at Build 1.9.87.
Comment 6 frankman17 2005-12-03 21:14:46 UTC
This issue is still present in the RC3 x11 release for mac os X as well as the
2.0 release for windows.  Also, the problem is not limited to creating the
flowchart, when viewing a chart created under MS office for example, it is
rendered improperly in Oo 2.0 (OS X and windows).  The same slides look fine
using 1.1.5 or the Neo office port of 1.1.5
Comment 7 frankman17 2005-12-03 21:43:00 UTC
Created attachment 32009 [details]
Example of slide/flow chart that is mangled by 2.0
Comment 8 Rob Weir 2013-07-30 02:15:38 UTC
Reset assignee on issues not touched by assignee in more than 2000 days.