Issue 40920 - alt_ tags
Summary: alt_ tags
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: documentation
Classification: Unclassified
Component: Online help (show other issues)
Version: current
Hardware: All All
: P4 Trivial (vote)
Target Milestone: AOO PleaseHelp
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-01-18 19:23 UTC by pavel
Modified: 2017-05-20 11:29 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description pavel 2005-01-18 19:23:26 UTC
Hi,

there are several images in the helpcontent that do not have correct (in ain's
opinion ;-) alt's id attribute like this one:

source/text/smath/01/03091500.xhp:<image id="Graphic16"
src="starmath/res/un21221.png" width="8.47mm" height="8.47mm"><alt id="alt_"
xml-lang="en-US">Icon</alt>

There are 26 occurences of it in current (m72) helpcontent2 module in the
following files:

pavel@linux:~/.ooo/ooo_SRC680_m72_src/helpcontent2> grep -r "image " *| grep
alt_|egrep -v "localize.sdf|.xsl:" 
|grep -v alt_id|less|awk -F: '{print $1}'|uniq -c
      7 source/text/shared/00/00000404.xhp
      2 source/text/shared/01/01010000.xhp
      1 source/text/simpress/guide/livemode.xhp
     16 source/text/smath/01/03091500.xhp
pavel@linux:~/.ooo/ooo_SRC680_m72_src/helpcontent2>
Comment 1 Uwe Fischer 2005-01-19 08:11:20 UTC
.
Comment 2 frank.thomas.peters 2005-02-02 16:38:11 UTC
FPE: Yep, these look odd. But so do the image ids (though they're valid). Since
this won't actually break anything but would have l10n impact I will keep it
targeted ro OOo later and repair it then
Comment 3 Marcus 2017-05-20 11:29:18 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".