Issue 40922 - Animated Image: Loop count doesn't work
Summary: Animated Image: Loop count doesn't work
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: viewing (show other issues)
Version: 680m71
Hardware: All All
: P3 Trivial with 1 vote (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
: 42213 44525 (view as issue list)
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-01-18 22:04 UTC by Armin Le Grand
Modified: 2017-05-20 11:08 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description Armin Le Grand 2005-01-18 22:04:08 UTC
AW: This a follow-up to #i38495#. There, this bug is fixed for interactive
StarOffice mode. Also needs to be fixed for presentation.
Comment 1 christian.guenther 2005-02-15 12:24:20 UTC
*** Issue 42213 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 2 ooo 2005-02-18 20:12:24 UTC
Set to OOo 2.0.1 after QA approval from WG, CGU.
Comment 3 christian.guenther 2005-03-09 15:06:36 UTC
*** Issue 44525 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 4 Daniel Boelzle [:dbo] 2005-05-25 08:26:22 UTC
Set to OOoLAter due to resource constraints.
Comment 5 Daniel Boelzle [:dbo] 2005-11-25 15:04:17 UTC
@THB: as agreed to you...
Comment 6 Marcus 2017-05-20 11:08:50 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".