Issue 41166 - Tables not highlighted when "Select All"
Summary: Tables not highlighted when "Select All"
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: editing (show other issues)
Version: 680m69
Hardware: All All
: P4 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
: 41462 (view as issue list)
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-01-24 06:23 UTC by nagashree
Modified: 2013-08-07 14:38 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
Just table and text below it (7.56 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2009-08-07 22:08 UTC, sergey_feo
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description nagashree 2005-01-24 06:23:33 UTC
In a document which has table in that, doing ctrl + A does not highlight the tables.
Comment 1 michael.ruess 2005-01-24 09:55:32 UTC
The tables are just not highlighted, but they belong to the selection (which you
can see when copying the selection).

MRU->FME: this could be enhanced by time. Maybe we should do it like MS Word
does. This will be much more intuitive display than the current behaviour.
Comment 2 michael.ruess 2005-01-27 14:55:37 UTC
*** Issue 41462 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 3 richlv 2005-01-27 15:06:40 UTC
erm. sorry for duping, i did a search before... but _again_ forgot to change 
from substring to all strings...

to the point - this actually is sort of a functional regression from 1.1, 
because there tables are highlighted when selected together with text.
they are highlighted in slightly different way when selected alone, though - if 
only  the table is selected, this selection inverses table - separator lines 
turn white, background black.
if this table is selected together with text, table borders are not changed, 
only contents are inversed - and it seems that this highliting honours 'spacing 
to text'.
Comment 4 taskbar 2005-02-10 21:46:51 UTC
I used 1.9.m74 and found the following related to tables and select all:
- Create a document starting with a table
- type something below the table
- put the cursor in the text below the table
- select all (ctrl-A or via menu)
==> Only the first cell of the table is selected (tested by deleting the 
selected text where only the text from the first cell is removed)

Not sure if this is a seperate problem or can be solved with this one?
Comment 5 sergey_feo 2009-08-07 22:06:55 UTC
(Excuse me for my bad English)
I test this bug with Writer 3.1.0 (OOO310m11 build 9399). It now inverse:
table highlighted when "Select All" but text below table not highlited.
I attach a sample file.
Comment 6 sergey_feo 2009-08-07 22:08:30 UTC
Created attachment 64013 [details]
Just table and text below it