Issue 42856 - customanimation not in list after reload
Summary: customanimation not in list after reload
Status: CLOSED FIXED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: ui (show other issues)
Version: 680m78
Hardware: All All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: OOo 2.0
Assignee: christian.guenther
QA Contact: issues@graphics
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-02-15 16:47 UTC by christian.guenther
Modified: 2005-04-21 11:40 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description christian.guenther 2005-02-15 16:47:42 UTC
- start an impress
- create some objects
- assign custom animations to the objects
- save the document
- make a reload
- the custome animation are not in the list any time longer.
- if you close the doc and load it again the custom animations are in the list
again.
Comment 1 clippka 2005-02-17 11:38:19 UTC
On reload the current controler was not set on the model when the custom
animation panel was created. I fixed this by asking the viewshellbase for the
current controler in CustomAnimationPanel.cxx

I also added XChangesNotifier interface to the animation nodes and implemented
an async update of the listbox and an async rebuild and create on the
MainSequence. Also fixed some repaint issues when having many changes in the
custom animation listbox.
Comment 2 clippka 2005-02-22 14:55:08 UTC
verified on cws build

re-open issue and try to reassign to cgu@openoffice.org
Comment 3 clippka 2005-02-22 14:55:12 UTC
try to reassign to cgu@openoffice.org
Comment 4 clippka 2005-02-22 14:55:17 UTC
try to reset resolution to FIXED
Comment 5 christian.guenther 2005-02-24 11:23:06 UTC
Verified in cws impress35.
Comment 6 christian.guenther 2005-04-21 11:40:41 UTC
Integrated in src680m94