Issue 44324 - Toolbar strange behaviour when OOo is not at front
Summary: Toolbar strange behaviour when OOo is not at front
Status: ACCEPTED
Alias: None
Product: General
Classification: Code
Component: ui (show other issues)
Version: OOo 2.0 Beta
Hardware: All Windows XP
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: AOO Later
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-03-07 10:53 UTC by bmarcelly
Modified: 2013-02-07 21:57 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description bmarcelly 2005-03-07 10:53:58 UTC
Open OOo (e.g. Calc) with some toolbars floating outside of the document window.
Cover part of the OOo document with another application displayed at front.

Click once on the header of a toolbar of OOo and don't move the mouse : nothing 
changes, OOo is still under the other application.
If you move the mouse back to the other application Window, it stays at front.
If you move the mouse over the OOo toolbar buttons, OOo comes to the front.

Put again the other application at front.
Click and drag the header of a toolbar of OOo : this toolbar, and only this one, is 
now at front. OOo come to the front only if you click on its main window or move the 
mouse over toolbar buttons.

In OOo 1.1 when you click on the header of a floating toolbar, the main window comes 
to the front.
Comment 1 jack.warchold 2005-05-31 14:43:48 UTC
changed component
reassigend to owner of the component
Comment 2 thorsten.martens 2005-07-21 14:05:21 UTC
TM->CD: Please have a look, reproducible in m118 build.
Comment 3 carsten.driesner 2005-07-21 14:20:42 UTC
cd: Confirmed and accepted, must be discussed with gsl guys as the detection of
activate/deactivates is not as easy as it looks like.