Issue 53317 - missing text when animated
Summary: missing text when animated
Status: ACCEPTED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: formatting (show other issues)
Version: 680m123
Hardware: All All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
: 54073 (view as issue list)
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-08-15 09:39 UTC by caolanm
Modified: 2013-08-07 15:21 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
sample presentation (10.39 KB, application/vnd.sun.xml.impress)
2005-08-15 09:40 UTC, caolanm
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description caolanm 2005-08-15 09:39:57 UTC
1. Create a slide, have two headers and a number of sub headers beneath each
2. Add animation to the sub headers
3. Press F9 to view
  
Actual results:
The second static text vanishes

i.e. the attached document, should not the 2nd static text be visible ?
Comment 1 caolanm 2005-08-15 09:40:45 UTC
Created attachment 28772 [details]
sample presentation
Comment 2 wolframgarten 2005-08-15 14:11:30 UTC
Reproducible.
Reassigned.
Comment 3 thb 2005-08-15 15:03:28 UTC
Confirmed. Workaround: split the itemized list into two text shapes.
Comment 4 thb 2008-06-04 15:13:28 UTC
*** Issue 54073 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 5 thb 2012-07-13 20:48:00 UTC
Reset to default bug assignee.