Issue 54141 - Drawing tool does not save user-styles containing special characters, e.g. '-'
Summary: Drawing tool does not save user-styles containing special characters, e.g. '-'
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Draw
Classification: Application
Component: formatting (show other issues)
Version: OOO 2.0 Beta2
Hardware: PC All
: P4 Trivial (vote)
Target Milestone: AOO Later
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-09-02 10:20 UTC by cfgardiner
Modified: 2017-05-20 11:29 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description cfgardiner 2005-09-02 10:20:40 UTC
Hi,

I think the following is easy to reproduce:
1) Open the drawing tool

2) Add a shape, e.g. rectangle/square etc. anywhere

3) Open the stylist and create a derived style from 'standard' with for instance
shading enabled and a different fill colour. Name the style 'Standard - Shadow'

4) Save the drawing and read it back

5) You should see that the shape still has the style 'Standard' associated with it.

6) No Style called 'Standard - Shadow' exists anymore. Instead, there is a
user-created style called ' Shadow'. Note the leading space!!!

As a side note, the user style works as expected if the style is called
something like 'Standard_Shadow' or 'Standard Shadow'

Regards,
Charles
Comment 1 wolframgarten 2005-09-02 11:11:20 UTC
Reproducible. Reassigned.
Comment 2 Marcus 2017-05-20 11:29:48 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".