Issue 58427 - Croped picture become uncroped while running the presentation
Summary: Croped picture become uncroped while running the presentation
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: ui (show other issues)
Version: 680m142
Hardware: All All
: P3 Trivial with 1 vote (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
: 59578 (view as issue list)
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-11-25 11:10 UTC by christian.guenther
Modified: 2017-05-20 10:55 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description christian.guenther 2005-11-25 11:10:46 UTC
- load the bugdoc of issue 54676
- Go to slide 13 and start the presentation
- nearly at the end of the effects of this slide the croped image become uncroped.
Comment 1 christian.guenther 2006-01-03 12:18:36 UTC
*** Issue 59578 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 2 jumbo444 2007-05-09 17:02:53 UTC
Hello,

With OOo 2.2.0Fr on WinXP SP2. The uncroping of croped pictures occurs when
there is overlapping of pictures with animation effects.
- insert picture
- crop it
- add effect (other than Appear)
- create an object (or picture) overlapping on croped part of previous picture
- add effect (other than Appear)
- slideshow
=> the croped part of the picture overlapping with the other object appears. It
is dramatic if croped picture is over the object.
Bug does not occur with Appear effect.
Bug does not occur if one of the two or both has no animation effect.
Comment 3 jumbo444 2009-02-12 18:23:23 UTC
Hello,

Testing again this issue, I noticed :
- the bugdoc of issue 54676 is correctly viewed
- the process described below keeps cropped part of the picture
However wmf file of issue 59578 is still uncropped.

So I suggest to close this issue and reopen issue 59578.
Comment 4 jumbo444 2009-02-12 18:28:14 UTC
Oups, I forgot : tested with OOo 3.0.1 on Win XP SP3
Comment 5 Marcus 2017-05-20 10:55:34 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".