Issue 58925 - avery 8160 inkjet label horizonal pitch wrong
Summary: avery 8160 inkjet label horizonal pitch wrong
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: printing (show other issues)
Version: OOo 2.0
Hardware: All Linux, all
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-12-06 02:47 UTC by ta_beverly
Modified: 2017-05-20 11:27 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description ta_beverly 2005-12-06 02:47:15 UTC
Greetings.     The horizonal pitch for the Avery 8160 1" x 2 5/8" label is off
by a little.  It is currently set to 2.75" by default.  It appears to be 2.81"
Not a   hugh difference, but the default is off by 3/4 of a letter by the third
row of labels.   
P.S. The labeling system words very well in OO 2.0.  Way better than the MSWord
version.
Comment 1 michael.ruess 2005-12-06 11:43:26 UTC
Reassigned to HI.
Comment 2 Rainer Bielefeld 2009-12-10 05:07:21 UTC
@ta_beverly
Still a problem for you?
Comment 3 Rob Weir 2013-02-02 03:00:39 UTC
This Issue requires more information ('needmoreinfo'), but has not been updated
within the last year. Please provide feedback as requested and re-test with the the latest version of OpenOffice - the problem(s) may already be addressed. 

You can download Apache OpenOffice 3.4.1 from http://www.openoffice.org/download

Please report back the outcome of your testing, so this Issue may be closed or
progressed as necessary - otherwise the issue may be Resolved as Invalid in the
future.
Comment 4 Rob Weir 2013-04-03 21:44:24 UTC
I see this problem reported in other places as well, e.g.:

http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?t=50466

I checked in AOO 3.4.1 and the Avery 8160 label is still recorded with horizontal pitch of 2.75"  So I'm confirming this report.
Comment 5 Marcus 2017-05-20 11:27:36 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".