Issue 6041 - inconsistent handling of images/lines on printing
Summary: inconsistent handling of images/lines on printing
Status: ACCEPTED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: ui (show other issues)
Version: OOo 1.0.0
Hardware: Sun Solaris
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2002-06-21 18:09 UTC by jmills
Modified: 2017-05-20 11:09 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
presentation (88.06 KB, application/octet-stream)
2002-06-21 18:10 UTC, jmills
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description jmills 2002-06-21 18:09:23 UTC
attached presentation: when printed with default to a SGEN Postscript printer
it looks fine: 

When printed with Black and White, it actually still prints the heading graphics
in grayscale, but omits the lines on the table borders!

this is inconsitent (Should not the borders be printed anyway)
Comment 1 jmills 2002-06-21 18:10:10 UTC
Created attachment 2045 [details]
presentation
Comment 2 wolframgarten 2002-07-01 09:00:43 UTC
Reassigned to Christian.
Comment 3 christian.guenther 2002-11-05 12:18:55 UTC
Please have a look at this issue.
Comment 4 ooo 2002-12-02 11:16:21 UTC
I'll take a look
Comment 5 ooo 2002-12-02 11:38:07 UTC
KA: reassigned
Comment 6 ooo 2003-01-15 12:22:28 UTC
KA: changed target milestone
Comment 7 ooo 2003-09-11 11:16:53 UTC
KA: changed target
Comment 8 marc.neumann 2003-10-06 14:27:57 UTC
"According to the OpenOffice.org roadmap
(http://tools.openoffice.org/releases) this issue was retargeted to
OOo Later." 
Comment 9 Marcus 2017-05-20 11:09:00 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".