Issue 64783 - Rehearse Timings not always sets the timming correctly
Rehearse Timings not always sets the timming correctly
Product: Impress
Classification: Application
Component: code
All Windows, all
: P3 Trivial (vote)
: ---
Assigned To: groucho266
Depends on:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-04-26 12:59 UTC by fredrik.haegg
Modified: 2013-08-07 15:20 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---

Testtool-script (1.88 KB, application/octet-stream)
2006-04-26 13:00 UTC, fredrik.haegg
no flags Details
Impress-file for the script. (240.29 KB, application/vnd.sun.xml.impress)
2006-04-26 13:02 UTC, fredrik.haegg
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description fredrik.haegg 2006-04-26 12:59:13 UTC
See attached testscript.
Comment 1 fredrik.haegg 2006-04-26 13:00:44 UTC
Created attachment 36051 [details]
Comment 2 fredrik.haegg 2006-04-26 13:02:00 UTC
Created attachment 36052 [details]
Impress-file for the script.
Comment 3 gregor.hartmann 2006-04-27 06:50:08 UTC
probably diplicate to internal issue #134738#  since an isolated test does not
show any problems (running in a loop for some time now)
Comment 4 fredrik.haegg 2006-05-08 16:50:11 UTC
Changed OS to Windows, all. 
Since it works on Linux. But never on Windows.
Comment 5 fredrik.haegg 2006-05-08 16:52:02 UTC
Comment 6 fredrik.haegg 2006-07-03 17:47:29 UTC
Changed owner since this isn't a testtool-related thing. (also manually
Comment 7 clippka 2006-07-06 13:37:35 UTC
This issue is not about that the slideshow hangs or is slow, it is about not
setting the correct automatic transition when the user clicks on the clock some
Comment 8 thb 2006-07-10 11:56:42 UTC
Retargetted due to resource constraints.
Comment 9 Martin Hollmichel 2007-11-09 17:18:29 UTC
set target from 2.x to 3.x according to
Comment 10 thb 2009-09-30 10:49:56 UTC
@af: Thanks for taking a look.