Issue 74679 - Help Agent should not trigger when the user types a quotation mark (") in Writer.
Summary: Help Agent should not trigger when the user types a quotation mark (") in Wri...
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: General
Classification: Code
Component: ui (show other issues)
Version: OOo 2.0
Hardware: All All
: P3 Minor (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-02-19 23:44 UTC by jasonspiro
Modified: 2014-02-23 12:39 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: ENHANCEMENT
Latest Confirmation in: 4.1.0-dev
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description jasonspiro 2007-02-19 23:44:33 UTC
== Issue ==

The Help agent triggers when the user types a quotation mark (") in Writer.  The
Help agent pops up to tell people that the quote was changed to a curly quote.

== Proposed solution ==

The Help Agent should never provide the curly quotes tip.  Ever.

== Why fix this? ==

Many people dislike the Help Agent.  See bug 74677 to see some opinions.  This
would reduce this dislike.

== See also ==

* bug 74677, "Help Agent should only pop up once per tip"
* bug 74678, "Help Agent should be shrunk and only appear in statusbar, so as to
distract users less"
Comment 1 Olaf Felka 2007-02-20 08:28:08 UTC
@ sda: Please have a look.
Comment 2 epochiero 2007-03-19 21:09:03 UTC
I think this should be an enhancement, not a defect. The Help Agent is working
as expected, as far as I know.
Comment 3 stefan.baltzer 2007-05-05 20:54:52 UTC
SBA: All autocorrect actions trigger the help agent for a certain amount of
occasions. See further information in the online help.

My opinion is that switching off THIS trigger situation makes no sense as long
as its appearance (i.e. when common misspellings are auto-corrected or
auto-capitalisation takes place) are still wanted. 

Tools-Options-OOo-General offers a check box to disable the Help agent.
I believe that should do.

Reassigned to requirements.
Comment 4 Edwin Sharp 2014-02-23 12:39:04 UTC
Annoying behavior confirmed with
AOO410m1(Build:9750)  -  Rev. 1566800
2014-02-11_04:11:01 - Rev. 1566981
Debian