Issue 74898 - PPT: Texts in stars shape display bad
Summary: PPT: Texts in stars shape display bad
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: open-import (show other issues)
Version: OOo 2.2
Hardware: All All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-02-27 07:20 UTC by jlcheng
Modified: 2013-08-07 15:20 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
bugdoc (12.00 KB, application/vnd.ms-powerpoint)
2007-02-27 07:21 UTC, jlcheng
no flags Details
MS PPT display OK (63.67 KB, text/plain)
2007-02-27 07:23 UTC, jlcheng
no flags Details
OOo m201 display bad (39.37 KB, text/plain)
2007-02-27 07:23 UTC, jlcheng
no flags Details
MS PPT display OK (63.67 KB, image/png)
2007-02-27 07:24 UTC, jlcheng
no flags Details
OOo m201 display bad (39.37 KB, image/png)
2007-02-27 07:25 UTC, jlcheng
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description jlcheng 2007-02-27 07:20:33 UTC
Load bugdoc, you can see the texts in stars shape display bad. The text rect
spacing to borders: left,right is 1.02cm and the shape size is 5.36cm, the text
should display.
Comment 1 jlcheng 2007-02-27 07:21:51 UTC
Created attachment 43401 [details]
bugdoc
Comment 2 jlcheng 2007-02-27 07:23:06 UTC
Created attachment 43402 [details]
MS PPT display OK
Comment 3 jlcheng 2007-02-27 07:23:54 UTC
Created attachment 43403 [details]
OOo m201 display bad
Comment 4 jlcheng 2007-02-27 07:24:55 UTC
Created attachment 43406 [details]
MS PPT display OK
Comment 5 jlcheng 2007-02-27 07:25:40 UTC
Created attachment 43407 [details]
OOo m201 display bad
Comment 6 jlcheng 2007-02-27 07:32:34 UTC
And text is "Word wrap text in shape". Maybe problem is this setting.
Comment 7 wolframgarten 2007-02-27 08:10:25 UTC
Reassigned.
Comment 8 christian.guenther 2007-02-27 11:10:43 UTC
Set to new and change the target.
Comment 9 christian.guenther 2007-02-27 11:15:46 UTC
I can reproduce the bug.
Please have a look.
Comment 10 Martin Hollmichel 2007-11-09 17:19:21 UTC
set target from 2.x to 3.x according to
http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Target_3x