Issue 76819 - in vba compat mode module scope variables don't work
Summary: in vba compat mode module scope variables don't work
Status: CLOSED FIXED
Alias: None
Product: General
Classification: Code
Component: scripting (show other issues)
Version: OOo 2.2 RC4
Hardware: All All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: OOo 2.4
Assignee: sled10guy
QA Contact: issues@framework
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-05-01 18:33 UTC by noel.power
Modified: 2009-07-20 14:54 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: PATCH
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
patch file (10.69 KB, patch)
2007-05-01 18:35 UTC, noel.power
no flags Details | Diff
test document (24.50 KB, application/vnd.ms-excel)
2007-05-01 18:36 UTC, noel.power
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description noel.power 2007-05-01 18:33:43 UTC
when vba support is enabled public module scope variables lifetime should be
tied to the document. In other words while the document is open the state of a
module scope variable is preserved between invocations of basic
Comment 1 noel.power 2007-05-01 18:34:14 UTC
update milestone
this issue has been added to cws npower7
Comment 2 noel.power 2007-05-01 18:35:19 UTC
Created attachment 44785 [details]
patch file
Comment 3 noel.power 2007-05-01 18:36:04 UTC
Created attachment 44786 [details]
test document
Comment 4 noel.power 2007-05-05 13:15:08 UTC
fixed
Comment 5 noel.power 2007-05-17 17:42:52 UTC
note to tester, simply click the button and observe the state of the public
module variable is preserved between calls ( run the same document with excel
and the same will be observed )
Comment 6 noel.power 2007-07-11 12:49:31 UTC
for qa
Comment 7 noel.power 2007-08-07 10:17:09 UTC
change target
Comment 8 sled10guy 2007-08-28 16:22:19 UTC
Ran test document (ModVariableTest.xls) on released SLED10 SP1 OOo 2.1.14,
Windows OOo 2.1 (Build 2007-06-04) and cws-npower7-m217 and Microsoft Office
2007. In each subsequent case the following output was displayed in a msgbox
when the "Push me" button was pushed:
• pub = 1 priv = 1
• pub = 2 priv = 1
• pub = 3 priv = 1
• pub = N+1 priv = 1, etc
‣ RESULT: Test passed.
Comment 9 thorsten.ziehm 2009-07-20 14:54:50 UTC
This issue is closed automatically and wasn't rechecked in a current version of
OOo. The fixed issue should be integrated in OOo since more than half a year. If
you think this issue isn't fixed in a current version (OOo 3.1), please reopen
it and change the field 'Target Milestone' accordingly.

If you want to download a current version of OOo =>
http://download.openoffice.org/index.html
If you want to know more about the handling of fixed/verified issues =>
http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Handle_fixed_verified_issues