Issue 78240 - Jakarta POI generated PPT does not open in Impress but fine on MS Office
Summary: Jakarta POI generated PPT does not open in Impress but fine on MS Office
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: viewing (show other issues)
Version: OOo 2.2 RC4
Hardware: All Windows XP
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-06-08 17:21 UTC by vasanthm
Modified: 2013-08-07 15:20 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
ppt generated using POI (56.00 KB, application/vnd.ms-powerpoint)
2007-06-08 17:22 UTC, vasanthm
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description vasanthm 2007-06-08 17:21:26 UTC
I have generated a ppt using the Jakarta POI library.. The ppt contains two
slides which open fine on Microsoft Office but on OO Impress the second slide is
always empty..  Even saving the file using Microsoft Power Point and opening it
in Impress does not seem to solve the problem...

Check the attached ppt...
Comment 1 vasanthm 2007-06-08 17:22:07 UTC
Created attachment 45761 [details]
ppt generated using POI
Comment 2 christian.guenther 2007-06-08 17:59:04 UTC
Set to new and change the target.
Comment 3 christian.guenther 2007-06-08 18:00:04 UTC
I can reproduce the bug.
Please have a look.
Comment 4 Martin Hollmichel 2007-11-09 17:19:00 UTC
set target from 2.x to 3.x according to
http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Target_3x