Issue 80239 - Impress:when open a document that linked to itself, the process will hang up
Summary: Impress:when open a document that linked to itself, the process will hang up
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: open-import (show other issues)
Version: OOo 2.2
Hardware: All Windows XP
: P2 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-08-01 07:55 UTC by songzhanjun
Modified: 2017-05-20 11:08 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description songzhanjun 2007-08-01 07:55:45 UTC
1.Create a new Impress document.
2.Enter some arbitrary text.
3.Save the document.
4.Insert a OLE object with itself :
    (1).click "Insert | Object | OLE Object", open the "Insert OLE Object" 
dialog.
    (2).select "Create from file" - "Link to file", click "Search" button.
    (3).in the open dialog, select the document has been saved just now, 
click "Open" button.
    (4).click the "OK" button in "Insert OLE Object" dialog.
5.Save the document, and close the process.
6.=>when open the document with Impress, the process will hang up.
Comment 1 songzhanjun 2007-08-01 08:32:18 UTC
There have more information about the issue.

In MS office PowerPoint, I made a document linked to itself that the approach 
is same as I do in Impress. but when I click the "OK" button, the process pop 
a dialog say "PowerPoint do not insert itself". 

I made two documents that linked to each other.
when I open any document in Impress, the process will hang up.
when I open any document in MS Office PowerPoint, the process will pop a 
dialog say "Microsoft Office already confirmed a potential safety problem.", 
and can't display the OLE object normally.
Comment 2 liujiaxiang 2007-08-01 08:35:31 UTC
change the milestone
Comment 3 songzhanjun 2007-08-02 03:28:57 UTC
The OOo Calc has the same problem. so I submited a issue for calc. you can see 
issue 80273 if you are interested in these problem.
but, OOo Writer hasn't the problem because they load document based in 
different implementation.
Comment 4 christian.guenther 2007-09-05 17:45:24 UTC
I can reproduce the bug
Please have a look.
Comment 5 Mathias_Bauer 2008-01-11 10:04:59 UTC
target 3.0
Comment 6 mikhail.voytenko 2008-06-06 09:58:34 UTC
Not enough resources to get it fixed in 3.0. Changing the target.
Comment 7 wuyan.ooorg 2008-08-04 03:36:41 UTC
The Writer also has the same problem.
Comment 8 wuyan.ooorg 2008-08-04 03:37:40 UTC
The Writer also has the same problem.
Comment 9 Marcus 2017-05-20 11:08:57 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".