Issue 85033 - WW8: indents of bullets not exported correctly in RTL context
Summary: WW8: indents of bullets not exported correctly in RTL context
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: open-import (show other issues)
Version: OOo 2.3
Hardware: All All
: P3 Trivial with 16 votes (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-01-07 04:22 UTC by nadavvin
Modified: 2017-05-20 11:22 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
test document (7.19 KB, application/vnd.sun.xml.writer)
2008-01-07 04:23 UTC, nadavvin
no flags Details
result test (95.50 KB, application/msword)
2008-01-07 04:24 UTC, nadavvin
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description nadavvin 2008-01-07 04:22:14 UTC
open a new document and set it to right to left.
add a <tab> and then start bullets
save the document as Word document *.doc

Result:
the bullet are near the border of document when the tab after them and the
ballet and the tab after them have blue background
Comment 1 nadavvin 2008-01-07 04:23:21 UTC
Created attachment 50688 [details]
test document
Comment 2 nadavvin 2008-01-07 04:24:26 UTC
Created attachment 50689 [details]
result test
Comment 3 michael.ruess 2008-01-07 09:04:57 UTC
MRU->HBRINKM: the indents and the spacing between bullet and text of the bullets
in the attached sample are exported incorrectly to WW8 format.
Comment 4 kaplanlior 2008-04-09 22:05:57 UTC
The bug still exists with oo.org 2.4.0 on Debian, except from the "blue
background" part.

I also get different results for doing the same test with LTR bullets list than
with RTL.
Comment 5 nadavvin 2008-09-16 22:38:35 UTC
The bug is still exists on OO 3.0.0.3.1
Comment 6 nadavvin 2008-09-16 22:44:15 UTC
I checked before the original document that I found the bug, and it still exist
with it.

When I check the examples here again, It's look OK.

Therefore I guess the bug need to be closed.

I will check the original document to see it's deferent or to make from it
another example.
Comment 7 kaplanlior 2010-08-14 18:39:08 UTC
Can't reproduce with OpenOffice.org 3.2.1 (OOO320m19).
Comment 8 Marcus 2017-05-20 11:22:43 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".