Issue 85746 - enabling the "font replacement table" does not immidiately change fonts
Summary: enabling the "font replacement table" does not immidiately change fonts
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: editing (show other issues)
Version: OOo 2.2
Hardware: All All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-01-30 18:40 UTC by nadavkav
Modified: 2017-05-20 11:08 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description nadavkav 2008-01-30 18:40:23 UTC
after changing some fonts in the "fonts replacement table" and enabling it
i go back to the slide view and see the text unchanged in text-areas and
font-works objects. only by editing the object it gets refreshed and it then
redraws correctly.
so i have to go through all the slides for this effect to take place :-(
or... exiting the application and reopening it does the job.
Comment 1 christian.guenther 2008-01-31 14:21:48 UTC
Set to new and change the target
Comment 2 christian.guenther 2008-01-31 14:37:47 UTC
I can reproduced the part with the fontwork.
All other textobjects change correct when I assign a font replacement.
but When I delete the font replacement the font doesn't change back.
Please have a look.
Comment 3 Marcus 2017-05-20 11:08:29 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".