Issue 87225 - line incorrectly breaks with attributes on inserted text
Summary: line incorrectly breaks with attributes on inserted text
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: editing (show other issues)
Version: OOo 3.0 Beta
Hardware: Mac Mac OS X, all
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-03-19 02:15 UTC by dalelmiller
Modified: 2013-01-29 21:48 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
lines truncated by attribute change (107.40 KB, image/tiff)
2008-03-19 02:17 UTC, dalelmiller
no flags Details
Documentation for Issue 82275/822706 (11.79 KB, text/plain)
2008-05-31 19:08 UTC, dalelmiller
no flags Details
Documentation for Issues 82706 / 82755 (11.79 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2008-05-31 19:21 UTC, dalelmiller
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description dalelmiller 2008-03-19 02:15:50 UTC
Inserting text - toward end of line if font attributes are changed, editor truncates line, forces a new line 
and will not allow the text to be added to the end of the original line
Comment 1 dalelmiller 2008-03-19 02:17:15 UTC
Created attachment 52199 [details]
lines truncated by attribute change
Comment 2 michael.ruess 2008-03-19 08:09:01 UTC
Reassigned to SBA.
Comment 3 dalelmiller 2008-05-31 19:05:59 UTC
I did not properly identify the issue as being encountered in MacOSX. The issue was encountered in OO2.3 
and in 003.0 Beta
Comment 4 dalelmiller 2008-05-31 19:08:18 UTC
Created attachment 54116 [details]
Documentation for Issue 82275/822706
Comment 5 dalelmiller 2008-05-31 19:17:02 UTC
Please ignore the first two attachments - sent in error. I will resubmit with file identified as type odt.
Comment 6 dalelmiller 2008-05-31 19:21:28 UTC
Created attachment 54123 [details]
Documentation for Issues 82706 / 82755
Comment 7 clytie 2008-07-02 08:09:08 UTC
Confirmed in DEV300_m21 Vietnamese (Intel, 10.5.4). OpenOffice.org seems to classify the whole 
reformatted segment of text as a separate word in some way, but doesn't even hyphenate it (probably 
because hyphenation is currently not enabling correctly).

1. Type enough text to fill up a line.

2. Select a few words at the end of the line

3. Change the font style or colour

that changed segment will be moved to the beginning of the next line, regardless of whether it still fits 
there or now.

This is a valid problem: I'm confirming this issue.