Issue 88107 - No word wrap for footer field in master slide
Summary: No word wrap for footer field in master slide
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: formatting (show other issues)
Version: OOo 2.3.1
Hardware: All All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-04-09 15:32 UTC by arghman
Modified: 2017-05-20 11:08 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description arghman 2008-04-09 15:32:26 UTC
It does not appear as though there is a way to have the footer field text
automatically word-wrap in the master slide. Instead, if you enter a long
footer, it just disappears when it gets to the edge of the corresponding text
frame. I am not sure if this is true for footer text only or for fields in general.

If I go to the master slide view, and I enter text directly in a frame (not
using an auto-inserted field), that does wrap properly.

It seems like maybe the word wrap happens at the master slide level (where the
field contents may not be known yet) rather than when it is actually
instantiated as a specific slide.
Comment 1 wolframgarten 2008-04-09 15:35:38 UTC
Reassinged.
Comment 2 christian.guenther 2008-04-10 14:06:25 UTC
set to new
Comment 3 christian.guenther 2008-04-10 14:08:27 UTC
I can reproduce the bug in DEv300m6
- Choose 'View / Header and footer' and enter a long footer text
- click on assign
- you see only the first part of the footer. the rest is cutted.
Comment 4 Marcus 2017-05-20 11:08:27 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".