Issue 89743 - Error in the original strings (reportdesign)
Summary: Error in the original strings (reportdesign)
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: code (show other issues)
Version: OOo 3.0 Beta
Hardware: All All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-05-21 15:42 UTC by clytie
Modified: 2013-01-29 21:43 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description clytie 2008-05-21 15:42:13 UTC
While translating the interface, I found these errors. I thought you would want to fix them, as they 
detract from the overall quality of the program.

I am not sure against which module to report each string: I notice clicking on "officecfg" brings me to 
"utilities", so I may be reporting in separate places strings belonging together. However, I have tried 
reporting them altogether, and that isn't OK either. So this is my effort. I hope it is useful.

I can't find a module for reportdesign, so I'm hoping it comes under Writer.

1. Typo

reportdesign	source\ui\report\report.src	0	string	RID_STR_COULD_NOT_CREATE_REPORT				
1	en-US	An error occured while creating the report.				2002-02-02 02:02:02

- occured
+ occurred


Clytie
Vietnamese Free-Software Translation Team
Comment 1 michael.ruess 2008-05-21 16:48:14 UTC
Reassigned to MSC.