Issue 89826 - Takes long time to show attached document
Summary: Takes long time to show attached document
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: open-import (show other issues)
Version: DEV300m13
Hardware: All All
: P3 Trivial with 2 votes (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks: 77610
  Show dependency tree
 
Reported: 2008-05-23 08:35 UTC by ocke.janssen
Modified: 2017-05-20 11:17 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
First simple doc (7.74 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2008-05-23 08:38 UTC, ocke.janssen
no flags Details
With some more table objects :-) (24.52 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2008-05-23 08:38 UTC, ocke.janssen
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description ocke.janssen 2008-05-23 08:35:54 UTC
Attached are two documents.
Both need really a long time to load that it looks like an endless loop.
Comment 1 ocke.janssen 2008-05-23 08:38:01 UTC
Created attachment 53869 [details]
First simple doc
Comment 2 ocke.janssen 2008-05-23 08:38:42 UTC
Created attachment 53870 [details]
With some more table objects :-)
Comment 3 Oliver-Rainer Wittmann 2008-05-28 12:50:53 UTC
due to limited resources for OOo 3.0 I have to re-target this issue to OOo 3.1
Comment 4 Oliver-Rainer Wittmann 2008-10-01 07:27:18 UTC
Due to limited resources re-target to next major release OOo 3.2
Comment 5 r4zoli 2009-06-22 07:42:25 UTC
Depending issue marked as fixed, but not working. 
Any news for 3.2? 
Comment 6 Oliver-Rainer Wittmann 2009-07-02 11:18:38 UTC
due to limited resources I have to re-target this issue to OOo 3.x
Comment 7 Marcus 2017-05-20 11:17:46 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".