Issue 94403 - Graphic Objects with transformations are loaded wrong.
Summary: Graphic Objects with transformations are loaded wrong.
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Draw
Classification: Application
Component: formatting (show other issues)
Version: OOo 2.4.0
Hardware: PC All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords: oooqa
Depends on: 108739
Blocks:
  Show dependency tree
 
Reported: 2008-09-28 19:58 UTC by longamp
Modified: 2017-05-20 10:48 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
File saved with KOffice (6.25 KB, application/vnd.oasis.opendocument.presentation)
2008-09-28 20:00 UTC, longamp
no flags Details
Screenshot showing how it should look like (52.60 KB, image/png)
2008-09-28 20:03 UTC, longamp
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description longamp 2008-09-28 19:58:54 UTC
Graphics objects with transformations saved by KOffice are not loaded correctly.
Comment 1 longamp 2008-09-28 20:00:00 UTC
Created attachment 56890 [details]
File saved with KOffice
Comment 2 longamp 2008-09-28 20:03:53 UTC
Created attachment 56891 [details]
Screenshot showing how it should look like
Comment 3 wolframgarten 2008-09-29 08:03:26 UTC
Reproducible. Reassigned.
Comment 4 wolframgarten 2008-09-29 08:05:10 UTC
Target set.
Comment 5 dipesh 2011-01-18 15:28:46 UTC
Is there any progress on this issue? OpenOffice.org should really be able to
load such standard-ODF if it likes to be ODF-conform. Thanks in advance for any
kind of status-update.
Comment 6 Regina Henschel 2011-01-18 16:31:54 UTC
Unfortunately it has been found, that the errors with the transformation matrix
cannot be easily fixed, but need a complete redesign of the graphic objects.
This is ongoing work. You find some comments on the progress in i108739. The
work is done in CWS aw080. You can watch it in source
http://hg.services.openoffice.org/cws/aw080/ or in EIS
http://eis.services.openoffice.org/EIS2/cws.ShowCWS?Path=DEV300%2Faw080

I've added a dependency, so that this issue will not be forgotten in the tests.
Comment 7 Marcus 2017-05-20 10:48:07 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".