Issue 94837 - executing the report in the bug doc creates a superfluous empty page
Summary: executing the report in the bug doc creates a superfluous empty page
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Base
Classification: Application
Component: ReportBuilder (show other issues)
Version: OOo 3.0 RC4
Hardware: All All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-10-10 12:22 UTC by Frank Schönheit
Modified: 2017-05-20 10:47 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
document to reproduce the bug case (64.46 KB, application/vnd.sun.xml.base)
2008-10-10 12:22 UTC, Frank Schönheit
no flags Details
The resulting report. (5.40 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2009-02-04 08:10 UTC, ocke.janssen
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description Frank Schönheit 2008-10-10 12:22:12 UTC
- open the attached database document
- execute the contained report by double-clicking it
=> the resulting document has a superfluous, empty page

The setup is as follows:
- the report has a report header/footer, the footer is set to be invisible
- the report has a detail section, which is set to be invisible
- there is no page header/footer
- the page size is 29.7x21.00 cm (A4 landscape)
- the page margins are 2 cm each
- the report header is 16.75 cm high

Effectively, there should be 17cm = 21cm - 2cm - 2cm for the page content
(=page_height - top_margin - bottom_margin), and since the only visible section
(the report header) is smaller than this, and appears only once, the resulting
report should have one page only.
Comment 1 Frank Schönheit 2008-10-10 12:22:39 UTC
Created attachment 57108 [details]
document to reproduce the bug case
Comment 2 ocke.janssen 2009-02-04 08:10:25 UTC
Created attachment 59894 [details]
The resulting report.
Comment 3 ocke.janssen 2009-02-04 08:11:45 UTC
Please take care for this one. Thanks.
The content.xml looks good.
Comment 4 Marcus 2017-05-20 10:47:40 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".