Issue 96264 - Font is Different Between Editing and Slide Show
Summary: Font is Different Between Editing and Slide Show
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: formatting (show other issues)
Version: OOO300m9
Hardware: All All
: P4 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-11-17 03:51 UTC by thejoshmeister
Modified: 2017-05-20 11:08 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
Impress example file and screenshots (737.25 KB, application/octet-stream)
2008-11-17 03:55 UTC, thejoshmeister
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description thejoshmeister 2008-11-17 03:51:15 UTC
In a particular PowerPoint .ppt file that someone sent me, a font
(Interstate-Regular) that I do not have on my computer was used to format some
of the text.  The font shows up one way in the Normal, Outline, Notes, and Slide
Sorter views (where it looks like Gill Sans Ultra Bold), and it shows up as a
totally different-looking font in the actual Slide Show (where it looks like
Lucida Blackletter).  I saved a sample slide as an Impress .odp file and
reopened it, and got the same results with the .odp file.

I will attach the .odp file and screenshots to demonstrate the problem.

I am running Mac OS X v10.5.5 on an Intel-based Mac with all the fonts that came
with the OS, plus Microsoft Office 2004 is installed along with its accompanying
fonts.
Comment 1 thejoshmeister 2008-11-17 03:55:50 UTC
Created attachment 58043 [details]
Impress example file and screenshots
Comment 2 wolframgarten 2008-11-17 07:54:30 UTC
Reproducible. Reassigned.
Comment 3 Marcus 2017-05-20 11:08:45 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".