Issue 96659 - "Save" icon allwys in active state
Summary: "Save" icon allwys in active state
Status: CLOSED NOT_AN_OOO_ISSUE
Alias: None
Product: ui
Classification: Code
Component: ui (show other issues)
Version: OOo 3.0
Hardware: PC Windows XP
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: uineedsconfirm
QA Contact: issues@ui
URL:
Keywords: needmoreinfo, oooqa
Depends on: 5226
Blocks:
  Show dependency tree
 
Reported: 2008-11-27 13:23 UTC by r4zoli
Modified: 2008-12-02 13:50 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description r4zoli 2008-11-27 13:23:53 UTC
In Hungarian version of OOo 3.0 downloaded from hu.openoffice.org, the "Save"
icon allways active (on Standard toolbar) when document open, even after
finished save. It is in all application.
Comment 1 r4zoli 2008-11-27 13:24:26 UTC
.
Comment 2 Rainer Bielefeld 2008-11-27 14:41:20 UTC
I checked with "Ooo 3.0.0 (DE) Multilingual version Hungarian UI WIN XP:
[OOO300m9 (Build9358)]" and can NOT confirm the reported effect.

@r4zoli 
I doubt that your tested on "unknown hardware" with all OS ;-)
Please specify your OS and Platform!
Comment 3 r4zoli 2008-11-27 15:22:33 UTC
WinXP, with original (Sun) version of 3.0.0 and langpack not happened this. Hu
langpack was a crap (more than 2000 swedish strings), special Hu build was produced.
Comment 4 r4zoli 2008-12-02 08:33:08 UTC
Hu OOo based on ooo- source, I found same in OOo 3.0.0.3-5 on openSuSE 11.0, 10.3.
and submitted issue: https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=450789
Comment 5 r4zoli 2008-12-02 10:40:21 UTC
In Novell requested change what caused change in Writer: 
Bug 347423 - Calc should allow file save anytime even when the document is not
"modified" https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=347423

Referenced issue: 5226 
http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=5226

Not fully discussed meanings of grayed, or dimmed, Save icon, caused a confusion
for me or possibly other users. 

Comment 6 kyoshida 2008-12-02 13:50:21 UTC
This is not an upstream bug.
Comment 7 kyoshida 2008-12-02 13:50:57 UTC
closing a non-upstream bug.