Issue 97617 - OLE Draw module's size problem in Web layout view
Summary: OLE Draw module's size problem in Web layout view
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: editing (show other issues)
Version: OOo 3.0
Hardware: All All
: P3 Trivial with 1 vote (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
: 97558 97559 (view as issue list)
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-12-28 17:11 UTC by de_logics
Modified: 2017-05-20 11:17 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
After explaing a lot in the body, I acutally need to type here? (227.99 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2008-12-28 17:12 UTC, de_logics
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description de_logics 2008-12-28 17:11:53 UTC
Actually the bug that I wanted to report has be deviated major my another bug
which just popped by.

After opening the attachment and resizing the last OLE module, weird thing
happen which can't be described.

This problem is solved when the position of the OLE is changed into the first page.

The fact that there are 2 pages in web layout and the OLE stands in the second
page is itself a bug (I will report a separate bug for multiple pages in web
layout.)

However the original bug that I wanted to report (which is not getting
simulated) is that the slide which I wanted to represent in the draw module
never shows up and so has an affinity to the first slide only (though while
editing it showed the second slide).

This bug shows up as a second variant; try changing the slide of the last OLE,
it is still in the second slide when you return to the main document.

These are 2 bugs I guess.
Comment 1 de_logics 2008-12-28 17:12:56 UTC
Created attachment 59037 [details]
After explaing a lot in the body, I acutally need to type here?
Comment 2 Rainer Bielefeld 2008-12-29 10:10:29 UTC
I checked with "Ooo 3.0.0 (DE) Multilingual version German UI WIN XP: [OOO300m9
(Build9358)]" and can confirm that object No. 56 is invisible small and on page 2.

@de_logics:
Is that the problem you wanted to describe?
If you can't find words to describe, you might attach screenshots.
You really don't have any idea on what kind of machine and with what OS you have
tested that?
Comment 3 de_logics 2008-12-30 07:05:49 UTC
Actually I have a complete idea :-D :-D :-D...better than the dealer actually.

OS Vista

1280*800

1GB ram

Its a laptop.

Apart from the bug that you said, they are many, pls quote the line that you
didn't understand.
Comment 4 michael.ruess 2009-01-05 10:51:24 UTC
Problem regarding Objects size can be workarounded also by switching to Print
layout view.

MRU->OD: open attached document and jump to end of it. On the newly generated
page in Web layout view, there's an OLE object having minimum size. change its
vertical position to 0,00cm relative to paragraph area and it will be shown
correctly.

MRU->de_logics: for the problem regarding the desired slide not shown, please
file a new issue for Presentation component.
Comment 5 de_logics 2009-01-06 06:18:17 UTC
I think it should be P2...this is really killing me.
Comment 6 de_logics 2009-01-06 06:19:51 UTC
Sorry for the last comment...I was posting it somewhere else...I don't know what
happened.

Ok...I'll file the bug.
Comment 7 michael.ruess 2009-01-09 13:36:05 UTC
*** Issue 97559 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 8 michael.ruess 2009-01-09 13:42:28 UTC
*** Issue 97558 has been marked as a duplicate of this issue. ***
Comment 9 Marcus 2017-05-20 11:17:45 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".