Issue 97659 - "New" button in standard toolbar failure after create an Impress doc via File wizards within an opening Impress doc
Summary: "New" button in standard toolbar failure after create an Impress doc via File...
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Impress
Classification: Application
Component: editing (show other issues)
Version: OOo 2.4.1
Hardware: Unknown All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks: 84292
  Show dependency tree
 
Reported: 2008-12-30 08:32 UTC by doze_worm
Modified: 2017-05-20 11:08 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description doze_worm 2008-12-30 08:32:01 UTC
[Steps]
1. Create an Impress doc.
2. In this Impress doc, "File -> Wizards -> Presentation...", left-click
"Create" button on the pop-up "Presentation Wizards" dialogbox to create the
second Impress doc.

[Result]
In both of the two presentation docs, "New" button in standard toolbar failure.

[Expectation]
"New" button in standard toolbar works well.
Comment 1 amy2008 2008-12-31 01:23:10 UTC
Reproducible with DEV300m37 on Windows and Fedora.
If open a new Impress document, hit 'New' button on the Standard Toolbar, this 
button works well.
But if do like doze_worm described, this button doesn't work.

Follow the steps, can reproduce it with OOo2.4.1, change the version to 2.4.1

Li Meiying
Comment 2 wolframgarten 2009-01-05 12:45:46 UTC
Reproducible. Reassigned.
Comment 3 Marcus 2017-05-20 11:08:27 UTC
Reset assigne to the default "issues@openoffice.apache.org".