Issue 99702 - button function error of "Numbering On/Off" and "Bullets On/Off" with formatted text
Summary: button function error of "Numbering On/Off" and "Bullets On/Off" with formatt...
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Writer
Classification: Application
Component: editing (show other issues)
Version: OOO310m2
Hardware: All All
: P3 Trivial (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks: 84292
  Show dependency tree
 
Reported: 2009-02-27 05:58 UTC by doze_worm
Modified: 2017-05-20 10:44 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description doze_worm 2009-02-27 05:58:42 UTC
[Steps]
1. Create a Writer doc.
2. Type some words, select them and add a format on, e.g., Heading 1.
3. Press the "Bullets On/Off" button on the formatting toolbar.
4. Press the "Numbering On/Off" button on the formatting toolbar.
5. Operate step 3 again.

[Result]
In step 4, the "Numbering On/Off" button has no effect.
In step 5, after press "Bullets On/Off" button, a Numbering added to the paragraph.

[Additions]
It seems like the Bullets override the Numbering effect. It only happens when
the text has been formatted.
Comment 1 doze_worm 2009-02-27 06:18:21 UTC
Moreover, setting "Bullets and Numbering" to a paragraph, and then applying the
"Heading X" Style to it, leads to losing of the "Bullets and Numbering" setting.
Comment 2 michael.ruess 2009-02-27 09:38:36 UTC
MRU->OD: if bullets are assigned to a Heading paragraph, these cannot be changed
into numbers via button - via dialog, this works, but has no effect on outline
style. 

MRU->doze_worm: regarding your comment 
   Moreover, setting "Bullets and Numbering" to a paragraph, and then applying the
   "Heading X" Style to it, leads to losing of the "Bullets and Numbering" setting.

This is intended, see issue 62675 for further information.
Comment 3 Joe Smith 2014-10-02 23:32:14 UTC
No problem testing AOO 4.1.1 on Linux.

Another stale issue, I think.
Comment 4 Marcus 2017-05-20 10:44:48 UTC
Reset the assignee to the default "issues@openoffice.apache.org".