Issue 117303 - param mybugstemplate should include bug_status=started
Summary: param mybugstemplate should include bug_status=started
Status: REOPENED
Alias: None
Product: Infrastructure
Classification: Infrastructure
Component: Bugzilla (show other issues)
Version: current
Hardware: All All
: P2 Normal with 1 vote (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: AOO issues mailing list
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-03-09 17:20 UTC by bernd.eilers
Modified: 2013-02-07 21:42 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation in: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description bernd.eilers 2011-03-09 17:20:01 UTC
When using the mybugs link in bugzilla issues in status started are not shown because of wrong setting of the mybugstemplate in bugzilla/data/params.

The mybugs template should also make sure that bugs where the user is the qa_contact are included in the list which is currently also not the case.
Comment 1 hans_werner67 2011-03-16 10:20:16 UTC
Fixed
Comment 2 bernd.eilers 2011-03-16 20:03:19 UTC
Reopening: the mybugs link still dös not show started issues.
Seems the Amin/Parameters setting for this is still wrong.
Comment 3 stx123 2011-03-23 16:27:03 UTC
Reset QA Contact to new default
Comment 4 hans_werner67 2011-03-28 09:22:33 UTC
Seems to be a template issue for you. Puppet overwrites the Admin-default-setting. Pls. fix, thx.
Frank
Comment 5 bernd.eilers 2011-04-07 11:32:39 UTC
reassign to openoffice.org account.
Comment 6 Oliver-Rainer Wittmann 2012-06-13 12:26:47 UTC
getting rid of value "enhancement" for field "severity".
For enhancement the field "issue type" shall be used.